26 Temmuz 2011 Salı

DÜĞÜN GİRİŞ MÜZİĞİ OLABİLİRMİ SİZCE???

MERHABA ARKADAŞLAR. DÜĞÜN GİRİŞ MÜZİĞİ ARIYORUM. KAÇ GÜNDÜR İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM. YARDIMA İHTİYACIM VAR. NASIL SİZCE???


Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi Moonways

14 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

tatlım düğün giriş müziği için bence biraz uzun bu bu sarkı devam ederken dans edecekmisiniz ona karar vermelisin. Giriş için başka seçip sonra pişte geldiğinde ona göre bir müzik seçmelisin.
ben teklif ediyorum benimle evlenirmisinle girdim. Jotem ile dans ettim ..
bir öneri

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Birdemliksohbet, teşekkür ederim canım. Sanırım haklısın. Önerini göz önünde bulunduracağım. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

bence gayet güzel...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Nalancım, sağol canımcım.

Unknown dedi ki...

değişik ama bilmem ki :)) ??????

Unknown dedi ki...

şarkı sözleri güzel bence olmalı bu olmalı....dans da edilir bu melodiyle bence...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Elçincim,bende bilemedim ki:)

ev perisi;) dedi ki...

Süpper canım hiç düşünme...;)

ev perisi;) dedi ki...

süpper canım benim hiiiiç düşünme!!!;)
muhabbetle...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Ev perim sağol canım. Muhabbetle :)

HUYSUZBALIK dedi ki...

Biz nikah salonuna Enya - Only Time ile girmiştik. çok çok güzel bir şarkıdır. Kızkardeşim de onunla girdi ama ilk dansını Belle ile yaptı çok etkileyicidir. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Bence olmaz, niye diyeceksin. Açıklayayım, bir defa şarkı veya enstrumantel müzik özel olmalı üç gün dinleyip sonra bıkacağın türden olmamalı ömrünün sonunda bile dinleyebilmelisin... Bir düğün müziği için fazlamı mükemmeliyetçi düşünceler bunlar? Bence gelin ve damat salona duygusal bir müzikle değil de biraz hareketli böyle ödül törenlerindeki sahneye geliş müziği gibi bir müzikle gelmeli. Daha sonra dans varsa şayet duygusal müzikler çalınabilir. Aslolan nedir biliyor musun? gönüllerin aynı anda çarpması, eğer çarpmıyorsa dünyanın en iyi müzisyenini getirsen fayda yok, eğer çarpıyorsa gönüller aynı anda o zaman teneke gıcırtısında bile hayatının en özel dansını edebilirsin müstakbel eşinle. Çok konuşmamak LAZIM :)diyerek son vereyim. Oruç elime vurdu sanırım :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Esincim, only time tartışılmaz güzel zaten. Ama değişik birşey olsun istedim. Karar verdik sayılır. Bakalım . Teşekkürler canım.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Adsız arkadaşım, merhaba. Yorumun için teşekkür ederim öncelikle. Haklısın. Müzik çok özel olmalı. Bir müziğe karar verdik. Gerçekten çok özel. Ve şarkımız başladığında herkes sadece salondan giren bize odaklanacak bundan eminim.Evet önemli olan kalplerin aynı anda çarpması. Ve aynı anda çarptığına inanıyor ve güveniyoruz.Bir ömür boyu beraber atsın diyede evleniyoruz. O yüzden evlenmiyormu insanlar. Böyle düşünmek LAZIMMM değilmi :)))))
Orucunu Allah kabul etsin diyorum ve oruçta benim elime vurmadan noktalıyorum .
Teşekkür ederim. Sevgiler...