16 Nisan 2010 Cuma

BOŞVERRRR...

click to zoom

Yaşasınnn bugün Cuma, Yarın yarım gün çalışacağım. 1,5 gün benimm. Dinleneceğim bol bol. Stres atacağım, kafamı dinleyeceğim. Bugün derslerim yine geç bitecek, eve geç geleceğim ama olsun, yarını düşüneceğim.

Bugün sabah erkenden uyandım.Önce canımın sesini duydum. Sonra spor yaptım, sonrada derse oturdum. İşe geç gideceğim bugün ama geçte çıkacağım.

Dün ki bunalımımı attım bir köşeye, kendime eziyet ediyordum. Bitanem desteğiyle kendime getirdi beni. İş yeri stresiymiş boşverrr, KPSS sınavıda iyi yada kötü geçer ne yapayım yanii elimden geleni yapıyorum. Anlayacağınız beni strese iten herşeyi boşverdim. Hasrette bitecek en kısa zamanda inşallah o zaman dahada güzel olacak herşey hayırlısı ile.

Şu sınavlar bitsin, iş yeri tatile girsin güzelce bir tatil yapacağım. Kitaplarımı okuyacağım rahat rahat. Deniz kenarında yürüyüşümü yapacağım, bol bol yüzeceğim. Hem daha da güzel gelişmeler olacak yazın hayırlısı ile sizlere kesinleşince söyleyeceğim :))

İyi hafta sonları diliyorum. İyi olduğumu haber vereyim dedim :)

10 yorum:

Berrin dedi ki...

o halde, mutlu hafta sonları :)

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Muhabbet çiçeğim boşver gerçekten çok fazla düşününce olmuyor.Babam 1000 in yarısı 500 fazla düşünme derdi galiba öyle yapmak lazım.Sevgiler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, sağol canım benim. Sana da mutlu hafta sonları :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Minecim, haklısın, çok fazla düşünüce kafayı takınca hem kendine eziyet ediyor insan hemde problemler çıkıyor. Babanın sözü çok doğru. Sevgiler.

zuzuların annesi dedi ki...

boşveeeeeeeerrrrr:)))))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Zuzucum, boşverdimmmmmmmm:)))

Unknown dedi ki...

evet annem at arkaya boşşverrrr..:)

Berrin dedi ki...

mariah carey'den güzel bir şarkı seçmişsin..birde bu şarkıyı dinle tam senlik :)
belki eklersin..
endless love..sonsuz aşk..

http://www.webloader.org/mariah-carey-endless-love/q-UkVUUXlPRUJraTA=

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, şarkıyı dinliyorum şuan. Gerçekten çok hoşşş. Biliyorum bu şarkıyı. Ama şarkının adını hatırlamıyordum. Göndermen isabet oldu.Endless love. Tıpkı benim yaşadığım gibi sonsuz aşk. Hiç azalmasın, benim tarafımdanda onun tarafındanda diliyorum ki. Maşallah diyeyim:) İlerleyen günlerde sayfamda duyabilirsin bu şarkıyı canım :))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Elçincim, attım arkaya boşverdim aynen :)