18 Haziran 2011 Cumartesi

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI...

Merhabalar, sıcak bir gündü Adana'da. Ama her an yağmur bulutları gelebilir diye tedbirliyiz artık. Günlük güneşli bir havada sırılsıklam eve döndüğüm oluyor son günlerde. Bu durum bana boğaz ağrısıyla birlikte giribi getirdi.


Düğün hazırlıkları devam ediyor. Çoğu şey bitti, büyük eşyalar hariç... Yaz ortası alacağız mobilya ve beyaz eşyaları. Düğün Eylül ayında. Alışveriş listesini bir görseniz tam liste bitti derken yeniden kabarıyor. Ne zormuş düğün alışverişi. Ama bir o kadarda heyecam verici tabi :)

Gelinlikte çok kararsız kaldım. 5-6 model arasında gidip geliyorum. Modelleri
http://www.pronovias.com/ sitesinden seçtim. Müthiş gelinlikler var...

Gelin başını seçtim gibi ama bilmiyorum yaaaa. Sizde bir bakınnn...Yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrr...

18 yorum:

Unknown dedi ki...

eminim çok güzel bir gelin olacaksın kuğu gibi:))kolay gelsinn...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Elçincim, sağol canım arkadaşım. Ama görüşemiyoruz hiç nerelerdesinnnn???

beenmaya dedi ki...

ah ah daha birkaç ay önce benzer şeyleri yaşadık kızkardeşimle. gelinlik seçmeden tut bir sürü şeye kadar ne gerginlikler yaşandı bir bilsen. neyse ki kendisi evlendi, ve gayet mutlu şu anda. darısı senin başına :))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Beenmayacım, evet gerçekten çok yoğun evlilik hazırlığı. İnsan geriliyor bazen. Darısı benimde biran önce evlenmeme . 3 ay kaldı tam düğünüme hayırlısıyla.Darısı herkesin mutluluğuna :)))

Aycan dedi ki...

Valla senin düşüncelerine ayneeeenn katılıyorum çünkü 1 eylüde de benim düğün olacak :)

saç modeli olarak 1. resim hoş görünüyor.

selamlar;

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Aycan merhabalar,seni çok iyi anlıyorum bende.Kolay gelsin sanada. Benim senden sonra düğünüm. 24 Eylül kısmetse. Bende 1. resimde karar kıldım :) Teşekkür ederim. Sevgiler.

Manolya'nın Günlüğü dedi ki...

en güzel modeli seçeceğine eminim ama sen hangisini çok beğeniyorsan onu seç şimdiden sana mutluluklar diliyorum.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Manolya'nın günlüğü, hoşgeldin blog alemine. Teşekkür ediyorum. Öpüyorum kocaman.

Adsız dedi ki...

hepsı yakısır emınım sana.tebrık ederım sımdıden.benden esıntıler adlı blog senden davetıye beklıyor canım.sana ıletmemı soyledı.
sevgıler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Dolunaycım, sağol canım. Benden esintilerle irtibata geçeceğim sağol canım.Ama seninde bende mail adresin yok sana da davet gönderemiyorum. O yüzden sende adresini bana gönder. Yayınlamam ben o yorumu. Sevgiler canım.

Adsız dedi ki...

vuu neler olmuş neler buralarda:))) nişanı bırak düğün tarihi bile yaklaşmış :)) cey msn de yoktun sildinmi ne yaptın beni:)) sana ulaşmak zor oldu valla , saolsun dolunaycım aracı oldu :)))Tebrikler ....

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Nalancım merhaba, blog şifremi kaldırdım 1-2 haftadır. agerçi davet gönderdim sana. şifrelesemde girebilirsin. Dolunayada davet göndereceğim ama mailini atmamış. Senin aracılığınla iletirsen mailini göndersin bana.Şifrelersem girebilsin. Canım msnmi değiştirdim.Eskisini kullanmıyorum artık pek msnyide kullandığım söylenemez. Sağolasın canım. Senin düğün hazırlıkları varmı yakında. Kib. Sevgiler canım.

Unknown dedi ki...

MUHABBETİM ÇİÇEĞİM görüşemez oldu doğru denk gelemedik seninle meraktayım aslında nasılsın neler yapıyorsun ayrıntıları merak etmekteyim senide sevmekteyimm...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Elçincim, evet görüşemiyoruz denk gelemiyoruz. Tüm meraklarını gidereceğim :) Canım benim bende seni sevmekteyim...

ikizlerimin annesiyim.. dedi ki...

bence alttaki saç :)

mehtap dedi ki...

Muhabbet çiçeğim uzun zaman oldu.Düğünün şimdiden hayırlı uğurlu olsun.tebrik ediyorum canım.çok sevindim.Umarım herşey gönlünce olur.Ben de artık blog alemine uğrayamıyorum.kendi bloğumu da güncellemiyorum artık.sen şifrelediğinde bana yorum bırakmışsın ama benim geç haberim olduğunda senin bloğunda kapalıydı.sana ulaşamadım.Umarım bundan sonra daha sık görüşebiliriz.sevgilerimle iyi tatiller ve düğün hazırlıkların içinde kolaylıklar diliyorum canım.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Cemilem, hala kararsızım :))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Mehtapcım,teşekkür ederim canım. Pek bloguma uğrayamıyorum yoğunluktan. Ama yinede yazmaya çalışıyorum işte. Sanada iyi tatiller canım. Sık sık görüşmek dileğiyle. Öpüldün.