12 Ocak 2014 Pazar

GİY GİY :))))

Merhabalar, mutlu pazarlar.... Kaç gündür yazmak istiyorum ama çok yoğundum. Hazır Derin uyuyor hemen yazmaya başladım. Derin geceleri beni pek uyutmamakla birlikte ,özel dersler,ev derken bana pek vakit kalmıyor. Geceleri mışıl mışıl uyuyan kız yaklaşık 2 ,5 aydır çok sık uyanıyor. Sancılı bir şekilde. Diş ve gaz sancıları sanıyorum. Artık büyüdük ama gaz sancılarından kurtulamadı. 13 ayı doldurduk. Önümüzdeki ay 14 bitecek hayırlısıyla. Köpek dişleri sancılı çıkarmış.
Birde yürüyoruz yaklaşık bir haftadır:)  2-3hafta önceden başladı aslinda yürümeye ama düşüyordu hep, ama artık tam yürüyor. Ve bende tati tati peşinde :) Çok şirine bir görseniz:)
Öyle geçiyor işte günlerimiz.    

Aman tanrım yeni uyutmustum cimcimeyi uyandı. Sesler geliyor. Şu an sanırım park  yatağının filesini tırnaklıyor:) bebek telsizle yapışık yaşıyorum :)
Bizim evde kimse terliksiz gezemez. Çünkü benim minnoşkızım sen o terligi yiyene kadar giy giy giyyyyyyy deyip duruyor. Uzanmış olsak bile artık ayaklarımızı koltuk dışına sarkıtıp giyiyoruz yeniden terlikleri :))) Terlik takıntısı var. Zaten kitaplarında ayakkabı  veya kıyafet resmi görse hemen giy diyor. Ayakkabı hatta tüm kıyafetlerin adı bizde giy :))
 Zaten giy,gel, mama, meme ve anne diyor tek. Ama baba , muz,yogurt, bisküvi, su, ayak, burun, saç, göz vssss nerde diyorum hemen parmaklar ok misali o yöne doğru çevriliyor :)

Ve an itibariyle Derin yatağında oturdu giy diyor :) şu an telsizden duyuyorum. Babası uyuyor ben odada değilim bu kız bu pazar sabahinda neye giy diyor simdi. Sanırım pijamalarını soydurup cicilerini giymek istiyor. Ben gideyim :)
 Sevgiyle kalın...

7 yorum:

özii dedi ki...

aayy ayy yerim onu ben . giy giyy demek :)
giydirdin mi annesi ? benim için gıdışdan bir öpücük lütfen ;)

özii dedi ki...

anladım ki bebek özlemi oluyormuş :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Özii cim, canim giydirdim cicilerini. Gıdıktan opucugu uyaninca veririm :) yeni uyuttum da. Bebekler bambaska. Ozlem duyacagima eminim bende ilerde. Ama 1 cocuk yeter sanirim :)

Unknown dedi ki...

ne burçu bu minik akide şekeri..başakmı titizmi nedir?:)))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Akrep canim benim cimcime:) yerde bir pislik gördüğünde yada yatakta kil falan gorurse alip bana veriyor. Annesi gibi titiz olacak:) beni temizlik yaparken görüyor ogrendi el bezini alip dolaplari siliyor:)

Topuklu Pollyanna dedi ki...

Çok güzel anlatmışşın minnoşu :)Giyin terliklerinizi yormayın Derin'i,ileride ayakkabı tutkunu bir kız olursa şaşmam ayrıca :) Öpüyorum sizi kocaman

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Aylincim, biz giyiyoruz terliklerimizi hic cikartmamak uzeere. Ayakkabi tutkunu olacak bencede:) bende optum seni canim