20 Aralık 2009 Pazar

YAĞMURLU BİR PAZAR SABAHI...

Yağmurlu bir pazar sabahından herkese merhaba. Şifayı kaptım yine. Grip oldum, tam aşı vurulacakken yeniden grip. Neyseki hafif atlatıyorum. Yine masamda yeşil çayım, önümde kitaplarım ders çalışmaya çalışıyorum bu halde. Böyle havalarda hasret daha bir ağır geliyor insana.

Sabah güzel bir tlf sesine uyandım. Ne güzel di... Rüyamı gerçekmi anlamadım. Ne güzel sabaha sevdiğin insanın sesiyle uyanmak.

2 gündür profilimde çalan şarkıyı dinliyorum. TE AMO... Çok sevdim bu şarkıyı. ''Te amo'' İspanyolca Seni seviyorum demekmiş. Sizler sevecekmisiniz bakalım. Hemen sayfama yükledim.

Yılbaşı yaklaşıyor. Milli Piyango almak lazım. Her yıl çıkmayacağını bile bile yinede alıyorum. Ya çıkarsa dimi :)

İş yerinde yılbaşı çekilişi yaptık. Bana bir 6. sınıf kız öğrencisi çıktı. Ne alayım karar veremedim. Yardımınıza ihtiyacım var. Benim ismimide bir erkek öğrenci çekti. Çoğu öğrenci o çocuğunun üzerine hücum etti. İlla bana almak istiyorlarmış . Kağıdı çocuğun elinden almaya çalışıyorlardı. Bende dedim ki ; Kavga etmeyin çocuklar o kadar istiyorsanız hepiniz alın hediye :)))))))))))

Günler birbirinin aynısı geçiyor. Çok yoğunum şusıralar. Hiç boş vaktim yok diyebilirim. Tüm boş vakitlerimide ders çalışarak geçiriyorum. Bu yıl atanmam lazım...
Benden şimdilik bu kadar.
SEVGİYLE KALIN...

26 yorum:

cansudere dedi ki...

canım geçmiş olsun acıl şifalar.ama aşını igleştıkten sonra yaptır.kız çocukları için bi çok hediyelık eşya var.inşallah hakkına hayırlısı olur da istediğin bir yere atanırsın. sevgiler..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Cansudere, sağol canım. Şifayı kaptım. Aşıyı bakacam iyileşebilirsem inşallah. Hediyeyide düşünüyorum bakalım. İnşallah atanırım canım dua edin.Sevgiler.

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun güzellik,hemde ne güzeldir o sesle uyanmak,ben bilmemmmi.....çok çalış çokkk...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Elçincim,sağol canım. Çok çalışmam lazım çokk :)

Berrin dedi ki...

yağmurlu bir pazartesi sabahı..

sabaha, sevdiğinin sesiyle uyanmak gerçeten yaşanılası bir şey.

12 yaşında bir kıza güzel bir hatıra defteri yada yarı genç yarı çocuksu tarzda bir çanta alabilirsin..

milli piyangoya gelince, bilet almak istersem yada imkanım olursa sonu 78 ile bitmeli. çok eskiden her seçtiğim son rakamına en azından amorti çıkıyordu. tabi bu eskidendi şanslı zamanlarımda..

ve sevgiler..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, buradada yağmurlu bir pazartesi sabahı. Yine önümde testler, elimde çay. Birazdan işe gideceğim.Bileti bugün alırım sanırım. Haediyeyide bugün alırım :)
İyi şanslar canım 78 sayısı uğur getirsin sana. Sevgiler.

Maviymişadı dedi ki...

Yeni bir yılın herkese şans getirmesi dileğiyle.Bende piyangocunun önünden geçerken sadece bakıp, neler düşünyorsam artık içimde geçip devam ediyorum.Ne çok biletler alırdım.Her çekilişte 3-5 biletim olurdu.Bu yılbaşı K.kartal bir tane bilet aldı.Bellimi olur belki tüyodan bizede şans gülebilir.78 `i bende denemek istiyorum.Şu sıralar ruhum bedenim hiç yanımda olmuyor.Kimi zaman yüksek bir apartmanın camı önünde oturmuş buluyorum kendimi...kimsenin habersi olmadan.Cam açılsa ne olucaksa.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Maviymişadı,yeni yıl hepimize huzur getirsin diliyorum. Üzüntüleri, tasaları, kaygıları ve tüm kötülükleri arkamızda bırakalım. Yeni bir yıla girelim.
O pencerenin önünde durduğun camı asla açma olurmu. Hayat yeni getirecekleriyle çok daha güzel günler getirecek. Umut herzaman yanında olsun. Sevgiler.

Maviymişadı dedi ki...

Camın dışındayım zaten Muh.çiçeği.Açama ancak içerden açılabilir.Ama hep aynı bina ve aynı cam...Neyse bu arada tahlil için dışarı çıkmıştım piyango bileti almak nasip oldu.1. piyangocuda 78 yoktu, 77 filan var 78 yokdu baktım karşıda başka bir piyangocu :) ona gittim varmış. "871 12 78" nolu bileti aldım.hadi bakalım ne çıkıcak şansımıza.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Maviymişadı,o zaman o camı açacak biri vardır elbet. Yada çekil artık o pencerenin önünden. Hayatta başka pencerelerde var bekletmeden açılacak pencereler. İnşallah bilet uğurlu gelir sana. Hayırlısı. Bol şanslar. Sevgiler.

maviymişadı dedi ki...

Haklısın Muh. çiçeği , camda kimse beni göremez ve görmüyorda o nedenle kimseye bir zararı yok.orada olup olmamanın.Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Maviymişadı, ben teşekkür ederim yorumların için. Sevgiler.

Berrin dedi ki...

iki kişinin burçlarına göre şanslı numaraları yanyana gelince 78 rakamı çıktı, üstelik benim doğum yılım, bunun dışında bir özelliği yok. yani haliyle 87 de olabilir :)
niyeyse içimdeki ses 78 tamamdır dedi. ama içimdeki sesin çoğunlukla beni yanılttığını anlıyorum bir süredir..
kimsenin şansına bu şansın getireceği mutluluğa mani olmak istemem..

yinede tebessümle karşıladım :)

tam şu sırada bunları yazarken telefonum çaldı ve vermiş olduğum bilet siparişim online olarak gerçekleştirildi..kızılay milli piyango binasının önünden, 8427778 numaralı bileti kendi rızamla şeçmiş bulunuyorum :)) bir tanede kızım için seç dedim babasına.

son olarak yeni bir yıla gireceğimizin bile çok ayrımında olmadığım için sevdiklerimin sağlığından başka bir beklentim yok. 2009 un ilk ayından itibaren iyi kötü ne varsa dolu dolu yaşadım..herkes mutluluğu hakeder , bazıları daha çok..yeni sene güzel şeyler getirsin..offf neyse.

bu yarı destansı yorumuma son verirken bir saat önce kapatmış olduğum kahve fincanıma bakmak üzere gidiyorum :)

sevgiler..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, bende dün bilet aldım sonu 88. Şansıma çektim o çıktı. Bu yıl 8 lerden gisiyoruz bakalım :))
Benim doğum yılım 80. 8 yıl fazlasını çekmiş oldum. Dilerim hepimize dilediği tüm güzellikleri getirir yeni yıl. Bende 2009 yılında iyi kötü çok şey yaşadım. İnşallah 2010 tüm güzelliğiyle gelir hepimize.
Kahve falındada güzel şeyler çıkmışa benziyor. Orada bir at mı var. Kısmet derler:)
Sevgiler canım benim.

Berrin dedi ki...

9 sayısına ve 2009 a cok guvenıyordum, benım yılım olacaktı :) nasıl gectı kocaman bır yıl, neler verdı bır o kadarını goturdu..
demek sonu 8 senınkınınde hadı bakalım ne olacak :)
kahve falında bugun pek bır sey goremedım..
bundan sonra ıcecegım ılk kahveyı senın nıyetıne kapatıcam, ve kendım yada arkadasım baktıktan sonra sana yazarım :)

Maviymişadı dedi ki...

Hadi bakalım herkese bol şans bol mutluluk,bol sağlık bol huzur dileyelim. 78 rakamı bize neler getirecek hep birlikte izleyelim.

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

16 yaşındaki bir kız öğrenciye verilebilecek en güzel hediye test kitabı yada roman serisidir. eğer yapabiliceksen popüler kültüre uy ve kıza vampir edward aşkını enjekte etmek için mayer'in ilk 4 kitabını al.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, 10 sayısınada güven. Dilerim 2010 sana çok güzel şeyler getirir senden hiç birşey götürmez. 2 basamaklı ilk sayı 10 :) Belki bu bir başlangıç olur hayatta herbirimiz için.
Bakalım sonu 8 olana neler çıkacak bilette. Amorti bile çıkmazsa yani pess derim :)
Kahve falını merakla beklemekteyim. Neler çıkacak bakalım. Belkiyorum canım. Öpüldün.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Maviymişadı, hep birlikte görelim bakalım size 78 rakamı neler getirecek. Benim sonu 8 ama son rakam 88 :)
Sevgiler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Sürüden ayrılan koyun, öğrencim o seriyi okudu :) Bende okuyordum o okurken . Hatta kim önce bitirecek diye benimle yarış bile yaptı. Bakalım başka seri alabilirim belki. Teşekkür ediyorum.

Berrin dedi ki...

nedense amortiye bile seviniriz. ne kazanmışızdır ne de kaybetmişizdir oysa ki..

kahve falına gelince, bugün sıkıntılısın galıba..iki tane telefon gorusmen olacak uzun mesafedekı bırılerıyle..ufak tefek 2 3 tane hedıye türü senı mutlu edecek bır seyler gececek elıne..
ınce uzun boylu ıkı kısı aralarında konusup bır seyler cozumlemeye calısıyorlar..ve senınde bır uzun yolun var..dılegınde olacak :) mış..ben degıl arkadasım baktı..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, evet amorti çıksa bari değilmi:)
Kahve falıma gelince,bugün sıkıntım özlem giderek artıyor :(
Tlf görüşmemi yaptım 2 kez. Ama dahada konuşuruz gün içinde umarım :)
Demek hediye alacam birilerinden :))
Uzun yolummu var aaaaaa keşkeee. Nereye gidiyorum? Atanıp gitmek vardı şimdi. Birde sevdiğimi görmeye gitmek vardı.
Teşekkür ediyorum tatlım fal için sanada arkadaşınada. Dilinize sağlık. Öpüldün.

Maviymişadı dedi ki...

Neyse haliniz,çıksın falınız denir sanırım :) herkesin gönlündeki neyse o olsun kısmetleride yaşamlarıda.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Maviymişadı,teşekkür ederiz. Herkesin gönlünde dilediği güzellikler olsun.

Mehtap dedi ki...

Canım şarkıyı çok sevdim bende.Allah tez zamanda da sevdiğine kavuştursun.İnşaallah kazanırsın.Allah yardımcın olsun.çok öpüyorum.sevgiler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Mehtapcım, amin canım. Sevdiğime kavuşmak ve atanmak en büyük dileklerim şuan. Sevgiler.