10 Temmuz 2010 Cumartesi

ŞİMDİ TATİL ZAMANI...

Üzerimden büyük bir yük kalktı bugün. KPSS'yi atlattık. iyi-kötü geçti işte. Çalışmamın faydasını gördüm. Ama daha fazla çalışsam daha iyi olurdu belkide. Puanların açıklanmasını bekleyeceğiz. Bakalım.

Yarın gidiyorum. İş yerim 1 aydır tatile girmişti zaten. Ben sınav için tatilimi ertelemiştim. Ailem 1 aydır yazlıktalar. Nişanım falanda orada olmuştu çünkü, dönmedi onlar geri. Artık benimde gitme vakitim geldi. Arada gelirim Adana'ya. Zaten Mersin'e gidiyorum.1 saatlik yol.

Çok yorulmuşum bu yıl. İş yeri, KPSS derken yoruldum. İnşallah emeğimizin karşılığını alırız.

İzlediğim hiçbir blog görünmüyor. Kafayı yicem. Sıfır hiçbirinizi göremiyorum. Ne oldu bu bloggere yaa. O günde yorumlar görünmüyordu :((
Düzelir umarım yoksa tek tek ekleyeceğim yeniden.

Şimdi kaç aydır yapmadığım şeyi yapacağım. Uzanacağım, alacağım elime kumandayı veeee TV :) Sonrada fazla sürmez kesin uyurum. Çok yoruldum, hem sabah hem öğleden sonra sınav beni mahvetti.

Hepiniz sevgiyle kalın. Kendinize iyi bakın... BENİ ÖZLEYİN :))

12 yorum:

mavi dedi ki...

Muh.çiçeği benim tatil bu gün itibari ile biti.İş stresinden uzak olmak çok güzel.Çıralı ve olimpos sahilleri çok güzel.İnsanın aklından hiç çıkmayan mavi turuncu renk hep gözlerimin önünde idi.Yüreğimde ve karşımda.Yalnız bu kez yıldızlara çok bakamadım.Sık sık ağlamamak için zor tuttum.Herkese güzel tatiller

cansudere dedi ki...

canım sınavın inşallah çok çok iyi geçmiştr hiçbir emek karşılıksız kalmaz.bol bol dinlenmeler canım sevgiler... hamam böcükleri ne olacak:)

Berrin dedi ki...

inşallah iyi bir sonuç alırsın, biz şahitiz şurada ne kadar çok ders çalıştığına :)

iyi tatiller..

Adı_Mavi dedi ki...

Cikcuku cıkkkk :) değişik bir tarz olmuş.Tam yorumumu yazayım derken karşıma bu şarkı çıktı.Sanırım tatil nedeni ile sesiniz çıkmıyor.

Ya hocam özlemek gibisi olmaz beni özleyin demişsinizya, insan neleri özlemiyorki hele ki insanın sevdiğini özlemesi gibi yok.Bende çok özledim, hemde çok...özlem gibisi yok.

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

İyi yolculuklar canım:)

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

neyse kurtuldun sınav stresi bilmem ne oh rahatsındır şimdi...sen eklemelerini yap banada artık yenibir blog yapalım banada herşeyi unutmuşum valla:)))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Mavi, sanada iyi tatiller. Sevgiler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Cansucum, hamamböceklerini kökü kurudu. Tatilde bol bol dinleniyorum. Başka yaptığım birşey yok. Sevgiler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, ,inşallah dediğin gibi olur. Şahitsiniz :))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Adı-mavi, evet tatilde olduğumdan bakamıyorum pek bloguma. TAtil gibisi yok. Sevgiler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Özlemcim, sağolasın :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Gökkuşağım, gelince hallerderiz senin blogunu.Öğretirim yeniden merak etme :)