21 Mayıs 2010 Cuma

SÜPRİZZZZZZZZ :)

Merhabalar, biliyorum çok uzun zamandır ihmal ediyorum blogumu. Ama size süprizimi açıklıyorum. Yakında çiçeğiniz nişanlanıyor :) Evlilik teklifini aldığımdan beri çok heyecanlıyım. 2 yıllık beraberliğimizi artık sade bir törenle resmileştireceğiz.

Nişan hazırlıkları birde iş yerinin yoğunluğu derken bilgisayarımı açmaya hiç fırsat bulamıyorum.

Kafama göre bir kıyafet bulamadım hala :(( Heryere baktım yaa çok sade ya da çok abartı. Nişan yazlık evde olacağı için çok abartı birşey istemiyorum. Mini, şirin, şık bir elbise istediğim. Siyah renk ve beyaz renk hariç. Ama hep siyah ve beyaz var yaaa. İstediğim gibi yok yok yok yok... Bulsamda beden bulamıyorum. Tam mezuniyet zamanı olduğu için abiye kıyafetlerde beden ve model bulma sıkıntısı çekiyorum. Yaaaaa Adana'nın hepsi 36 bedenmiiiiiiiii. Kıyafetlerin hepsini almayın yaa banada bırakınnn...

Kıyafetten sonra ayakkabı ve çanta olayıda var tabi daha. Anlayacağınız tatlı yorgunluk bunlar ama kıyafet endişesindeyim.
Bitanem nişandan 4 gün önce gelecek. O yüzden herşeye ben koşturuyorum. Şikayetçi değilim. Ama o burda olsa herşey daha güzel bir koşuşturmaca içinde olurdu tabi. Yüzüklerimizin modelini internetten seçtik. Onsuz alacağız. O gelince ancak onun hazırlığı yapılacak. Benim herşeyimi tamamlamam lazım.
Bu tatlı koşuşturmaca içindeyim anlayacağınız.
Çiçeğiniz nazar değmesin ki çok MUTLU :) MAŞALLAH MAŞALLAH diyelim :)

KPSS hazırlıkları ne alemde derseniz. Kötü. Çalışamıyorum şu aralar. Başvuruyu yaptım ama hayırlısı olsun diyorum.

İşte böyle. Kısaca özetledim size. Gelişmelerden sık sık haber edeceğim sizi söz.
HEPİNİZ SEVGİYLE KALIN.

14 yorum:

Unknown dedi ki...

canım içüüü:)yerim ben seni ne giyersen giy eminim çok güzel olacaksın ,ey adana bırakın kıyafet almayı muhabbetimede kalsınnnnn.....

Aylin Ünlü dedi ki...

Yoğun bir koşturmaca döneminde olduğunu biliyorum,haliyle stresste olacak aksaklıklarda,sen mükemmel bir bayan olarak o akşamı karşılayacağını ve ruhunu nişanlına adayacağını düşün:)
Herşey mükemmel olsun hayatında:)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Elçincim, sağol canım benim. Ne giysem yakışır diyorsan öyledir :))) Bakalım bugün beğendim bir tane. Kalırsa ben alana kadar onda gözüm. Yeşil gözlerim gibi :)
Eyyy Adana bırakın kıyafetleri önce ben seçeceğim :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Aylincim, canım benim. Sağol. Sende mükemmel bir bayansın ve sende herşeyin iyisini hakediyorsun. Güzel dileklerin için sağol. Ruhumu ölene kadar adamışım nişanlıma Allah'ın izniyle.Çok öptüm.

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Ne kadar sevindim bilemezsin. Allah mesut etsin. Kıymet bilene düşürsün herkesi. Kıyafet böyle önemli günlerde hep sıkıntı oluyor. İnşallah istediğin gibi bir şeyler bulursun. Sevgiler...

LoLa dedi ki...

canım mutluluğun daim olsun inş. sen ne giysen yakışır ayrıca fazla kasmana gerek yok :)

Özlem dedi ki...

canım benim şu anda aynı telaş içinde olunca seni çok iyi anlıyorum :)))bi aksilik çıkmazsa haftaya bugün bizde aile arasında nişanlanıcaz:)))
mutluluklar diliyorum her şey gönlünüzce arzuladığınız gibi olsun.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Minecim, canım çok teşekkür ederim.Kıyafet işini hallettim çok şükür bugün. Ayakkabımıda aldım. Çok içime sindi. Çok güzel bir kıyafet aldım. Sevgiler canım.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Lolacım, sağol canım arkadaşım. Kıyafet işi tamamdır :) Sana söyleyecektim msnde yakalayamadım çıkmışsınn :(

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Özlemcim, çok sevindim. Bizimde nişanımıza 20 gün kaldı Allah'ın izniyle. Sanada hayırlı uğurlu olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Çok öptüm.

Adsız dedi ki...

canımmm çok sevindim bu habere:)
umarım bu heyecanın evlendiğinde de hep senle olur mutlu oluyorum bu sevinci heyecanı görünce:)
bizden geçti ondan heralde:P

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Aaaa, çok sevindim bak güne bu güzel haberle başlıyorum.
Tebrik ederim canım.
Allah tamamına erdirsin.
Sevgilerimle...




www.hayatizlerim.com

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Asyaselca, canım çok teşekkür ediyorum. Heyecanım hep sürsün istiyorum ama sanırım birsüre sonra heyecan geçiyormuş :)) O heyecanı yeniden yakalamak nasıl oluyor öğrenmek lazım sanırım. Sevgiler canım.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Özlemcim, sağol canım benim. Çok teşekkür ederim içten yorumun ve dileklerin için. Sevgiler canım.