6 Aralık 2009 Pazar

BENDEN KISA KISA HABERLER...

Merhabalar herkese, soğuk bir Adana gününden. Bir haftayı daha kapattık. Bu hafta sonuda evdeydim genelde. Yağmurlu bir hafta sonu geçirdik. Dün derslerim olduğundan yoğundum. Bugünü evde geçirdim. Sıcacık odamda, elimde çayım bazen kahvemle ve önümde coğrafya notlarıyla :)) Birde tlf yanıbaşımda tabi. Telefonsuz mutfağa bile gitmiyorum :)

KPSS'ye ağırlık verdiğimi söylemiştim. İnşallah bu yıl atanacağım Allah'ın izniyle.

Cumaya kadar hergün çok hızlı geçsin sonra 1 hafta zaman dursun istiyorum :) Lütfen ama lütfennn :)

Geçenlerde 2012'nin vizyona ilk girdiği gün gittim izlemeye. Fena değildi. Biraz abartı ama güzel yapmışlar filmi. Haftayada Yeni Ay filmine gideceğim. Alacakaranlık kitap serisini bitirdim. Kitabı kadar 1. filmin etkileyemedi beni. Bakalım bu 2. filmi etkileyebililecek mi.

Domuz gribi aşısı vurulmaya karar verdim. Salgın çok fena geliyor diyorlar. Öğretmen olduğum için çocuklardan bulaşma riskinden korktum açıkçası.

2 kişi tanıdığımız domuz gribinden ölünce açıkçası korktum. Civasız aşı gelecekmiş bekliyoruz bakalım . Bu hafta gelecekmiş. Sanırım önümüzdeki hafta vurulabilirim. Umarım birşey olmazz...

Sömestir tatili 1 ay olacak diye bir söylenti var bu grip salgını yüzünden. Okullar yazın geç kapanacakmış. Doğrumu dersiniz ??? Geç kapansada sınavlardan sonra çocuklar okula gitmez bence.

Ben bir eğitimciyim ama inanın bir fikrim yok. Çünkü kararlar ani veriliyor hep. Bizimde son dakika haberimiz oluyor.

Benden bu kadar şimdilik. Misafir gelecekmiş. Hazırlık yapmak gerek.

Size çok iyi bir hafta diliyorum.

SEVGİYLE KALIN...

12 yorum:

cansudere dedi ki...

canım bencede vurul aşını çünkü salgın günbe gün artıyor.sevgiler..

Berrin dedi ki...

elinde kahve fincanın, önünde ders notların, sevdiğinin geleceği günü hayal ederek annenin babanın yanıbaşında günlerini geçirmek..
eskiyi anımsattı bana..
ve kimse bana bugünlerinin kıymetini bil demedi o zamanlar..
sen bil kıymetini..
elma şekerinin belkide en güzel kısmındasın..zaman geçtikçe sadece sapı kalıyor elinde :)

kızıma carsamba günü vurduracagım aşısını..civasız olanlar sadece hamileler için gelecek. bence bekleme bır an evvel vurul. kaldıki aşının ıcındeki civa 1 haftada vucuttan atılıyormus ve zararlı degılmıs o kadar. bebeklere vurulan hepatıt asısının ıcınde bıle daha fazla civa varmıs.

I MİSS YOU DİYE DİYE GECIYOR BAK GUNLER. SEN ÖZLÜYORSAN ODA SENİ ÖZLÜYORDUR.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

CAnsudere, haklısın canım vurulacağım en kısa zamanda.Sevgiler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim,haklısın sanırım bu günlerin kıymetini bilmeliyim.Bazı şeylerin kıymeti daha sonradan anlaşılıyor. Şuan biran önce gelecekteki günler gelsin istiyorum ama dediğin gibi bu günler ayrı bir tat.
Aşıyı kısa zamanda vurulacağım. Civasız aşı gelecek deyince bekledim. Demek hamileler için olanmış o. Sağol canım. Vurulmak şart oldu artık. BAşta karşıydım ama artık vurulmak icap ediyor sanırım. Güzel yorumun için sağol.
Dediğin gibi I MİSS YOU diye diye geçiyor günler. Evet o da özlüyormuş :) Zaten bu özlemde en büyük gücüm karşılıklı özlem. Sevgiler canım.

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Ben de merak etmiştim seni epeydir ses soluk çıkmadı çünkü.
Güzel haberlere sevindim.
Aşıyı sanırm biz olmayacağız.
Sen tabii risk grubu içindesin.
Yine de güzel araştır olur mu canım?
sevgilerimle...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Özlemcim,fazla yazamıyorum şu sıralar. Gerçi eskisinden yine çok yazıyorum :) Aşı konusunda kafam çok karışık. Bakalım ablam araştırıyor. Ablam doktor olduğu için o ne derse onu yapacam artık. Sevgiler canım.

Mehtap dedi ki...

Canım herşey gönlünce olsun.özlemlerin mutlulukla son bulsun.aşı konusunda vurdurmama kararı aldık bizde.bizim buralarda herkes de karşı.doktorların bile bir kısmı vurdurun diyor, bir kısmı da vurdurma taraftarı değil.Allah sağlık versin herkese.sevgilerimle canım

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Mehtapcım, sağol canım. Aşı konusuna gelince herkes başka şey diyor doğru söylüyorsun. Ben kesinlikle karşıydım. Bakalım son durum ne olacak. Sevgiler canım.

HUYSUZBALIK dedi ki...

Adanalı Huysuzbalık'tan Adanaya selamlar :) Bloğunu yeni keşfettim. İzleme listesine ekliyorum. Sevgiler...

Maviymişadı dedi ki...

Bende çok özledim :( çok..çok özledim...hayali gözümün önünde hala...sanki yaşıyor gibi...Acı acıyı bastırırmış...Bitmek tükenmek bilmeyen acılar.Özlemler..Kimisi güzel bitiyor,kimisi umutsuz.

Bende özledim....iki damla göz yaşım süzülürken şu an yanaklarımdan...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Huysuzbalık, merhabalar. Hoşgeldin sayfama.Keşfedilmek güzel :) Demek ortak noktamız Adana. Bende seni izleme listeme alıyorum. Çok güzel paylaşımlara . Sevgiler...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Maviymişadı, özlemek bazen güzel bazen acı vericidir. Ama lütfen kendine acı çektirme. İnsanlar sevdiklerini kaybedince hep özlerler bu kaçınılmazdır.Allah daha çok acı çektirmesin. Sevgiler.