3 Temmuz 2008 Perşembe

SEZONU AÇTIK :)


Merhaba dostlarım, bu hafta deniz sezonunu açtık. Haftanın 5 günü Mersin diğer günler öğrencilerim için Adana’dayım. Bu sıcakta Adana-Mersin yollarına razıyım. Öğrencilerimi çok seviyorum çünkü.
Bu hafta sitemizde yaz sezonun açılışında havai fişek gösterilerimizle şov yaptılar gökyüzünde.

Sitemiz henüz pek kalabalık değil o yüzden havuz keyfi daha bir güzel oluyor. Kimseye çarpmadan rahat rahat yüzebiliyorum. Ve sahilde şezlonglar hep boş oluyor :)

Bu hafta bol bol yürüyüş yaptım aslında. Akşam 6 gibi çıkıyorum 8’e kadar yürüyorum. Bütün yaz böyle yürüyeceğim. Arkasından da denize girip yüzüyorum. Biraz bronzlaştım sanki :)

Arkadaş çevremin çoğu sezonu açmadı daha. Ben genelde yalnız yüzüyorum, yalnız yürüyorum.

En sevdiğim şey aslında öyle balkonda yada sahilde o dalga sesleri eşliğinde oturup kitap okumak.

Kitap okumak için çok fazla zamanım oluyor. Birsürü kitap aldım. Şu an geçen sene aldığım ama okuyamadığım bir kitabı okuyorum İnci Aral 'Safran Sarı'. Ondan sonra Arthur Golden'den 'Geyşa'nın Anıları', Elif Şafak 'Siyah Süt', Murathan Mungan 'Kadından Kentler' ve 'Boleyn Kızı'...

Bakalım daha birsürü varda bunlar sıradakiler :)

Bu hafta Sezen Aksu'nun yeni albümünü dinledim. Şu an fonda çalan 'Güvercin' şarkısını çok beğendim. Sizce nasıl? Güzel dimi :)

Bugün yeniden gidiyorum. Başka dersim çıkmazsa 5 gün sonra gelirim. Burası o kadar sıcak ki anlatamam size.

Şimdilik benden bu kadar. Hepiniz SEVGİYLE KALIN...

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

KENDİNİZE İYİ BAKIN...

18 yorum:

»¦« GÖKHAN »¦« dedi ki...

blogdan kutlamadan olmazdı :) kandilin mübarek olsun...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Gökhancım, teşekkür ederim :) Seninde mübarek olsun kandilin...

şengül dedi ki...

canım tatil kısmını çok güzel anlatmışsın bende çok severim suve kitap okumayı benim için de eğlen (( kandilin mubarek olsun sağlığımız erdiğince Allah nice kandiller nasip etsin canım saygılar

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Şengülcüm, kitap okumak beni hep başka diyarlara götürür hele ki öyle bir ortamda.Sizin içinde eğlenecem söz :) Tüm duaların kabul olsun canım. Nice kandillere inşallah. Öptüm canım.

Lalegül dedi ki...

Sana çok özendim arkadaşım..Gerçekten..İyi tatiller..

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Seninde kandilin mübarek olsun canım.Duaların kabul olsun.Bende sonunda tatile gidiyorum:))Sende sezonu açmışsın,gir bakalım denize sende.Bende herhalde Ağustos gibi denize gidecem:))Kitaplarında güzelmiş,mutlaka oku.
Sevgilerle:))İyi tatille canım:))

Ferhanca dedi ki...

İyi tatiller..Benim içinde gir denize çok severim..

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ne havalı siteniz var ayol,havai fişekli sezon açılışı hım süper valla,
görüntü ve şimdilik sakin olması muhteşem ,tadını çıkar dostum,
iyi tatiller....

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Lalegül, teşekkür ederim canım.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Gökkuşağım, sezonu açtık bakalım hayırlı olur inşallah. Sende tatilin tadını çıkar.Kitaplar çok güzel evet. Bitirmek için sabırsızlanıyorum. Sevgiyle kal. İyi tatiller.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Ferhancım, sağol canım. Senin içinde girerim denize sen merak etme zevkle :) Öptüm

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Pericim, valla havalı falan ama boş şimdilik. Bu durum hem hoş heö kötü. Sitede canlılık yok kimse olmayınca. Ama rahat yüzülüyor :)
Öptüm canım.

Lalegül dedi ki...

Merhaba arkadaşım,
pek yazacak vaktin olmuyor sanki..
senin adına iyi bizim için kötü arkadaşım..
selamlar..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Lalegül,merhaba.Evet pek vaktim olmuyor. Ttilde internetim yok. Adanaya gelmek zorunda kaldım dün gece öyle bakabildim bloguma. Yazılar her hafta yenilecenecek merak etme. Sevgiyle kal.

Unknown dedi ki...

vayyyy havalar atılmış resimlerle deniz sahil kum deniz şeklinde..yakışır...bu yetmemiş mesajlar çekilmiş kahveli deniz kokulu:))öptüm güzel sesli bayaaannn...

Adsız dedi ki...

Canım merhaba,ben sizin oralardan geldim.Benim tatilim uzun oldu ama erken bitti.Artık buralardayım.kısa turlarım olabilirse ne ala.Sizin oralara epey yakınlara geldik ve seni andım.çok güzel oralar ya.Gez gez bitmiyor.Ben küçük kızımdan ağız tadıyla gezemiyorum.Ama gezmek için her fırsatı da değerlendiriyorum.Neyse fazlasını ben bloğumda anlatırım,sen de okursun.Bu arada sınav nasıl geçti umarım herşey gönlünce olur.Sevgiyle kal canım.Öpüyorum çok.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Elçincim, canım benim ne hava atması :))))
Gel beraber olsun deniz,kumsal :)
Seninde sesin çok tatlı canım arkadaşım. Bende kendi gibi güzelmi güzel şirinmi şirin sesli bayanı kocaman öptüm.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Mehtapcım, yakındık evet. Bende andım seni. dedim mehtapta buralarda. Keşke görüşme imkanı bulabilsek. Ben haftanın 5 günü ordayım,2 gün burda.Gezmek için her fırsatı değerlendirmek gerek haklısın. Sınav umduğum gibi geçmedi canım yaa. Kısmet artık bakalım.Sende sevgiyle kal arkadaşım.Bende öpüyorum canım benim.