14 Mart 2010 Pazar

...

Bazen herşey mükemmeldir. O kadar mutlusundur ki gökyüzünde uçar gibi hissedersin kendini. Sonra birden birşey olur ve sen gökyüzünden birden düşer kolunu kanadını kırarsın. 5 dk önce gülerken ağladığını görünce şaşırırsın.
Neden hayat böyle dersin. Neden gülerken birden seni ağlatabiliyor hayat nedennn.
Keşke yanımda olsa sevdiğim sana o kadar ihtiyacım var ki. Omuzunda ağlamaya, sana sarılmaya çok ihtiyacım var... Sensiz herşey çok zor...

16 yorum:

ANNEMİNELİ dedi ki...

Düşen gözyaşlarını,keşke tutabilsem,işallah damlayan son gözyaşları olur.SEvgilerrrr....

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Annemineli, merhaba. Keşke düşmese o gözyaşı.Teşekkür ederim inşallah son olur Sevgiler.

Berrin dedi ki...

her şeyin mükemmel olduğu,gökyüzünde uçar gibi hissetmeyi hissetmeyeli çok uzun zaman oldu.tuhaf hatırlamıyorum bile.
sanırım iyi değilsin, mutsuzsun.
sorun her ne ise bu da geçecek diye düşün..

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, ben küçücük şeylerden çok mutlu olan ama ufak birşeyden bile gözyaşları döken biriyim. YAni çok duygusal olmam bana acı veriyor bazen. Mutsuzluk demeyelimde mükemmel bir günün sonunda üzülmek hiç iyi gelmiyor. Bazen insan o kadar dolu oluyor ki, gözyaşlarını dökmek için yer arıyor sanırım. Çok mutlusundur ama içerde birikmiş birşeyler vardır. İşte o birikim bugün patladı :(

cansudere dedi ki...

canım benim üzülme ne olur.hayat çok kısa nankör,güçlü olmak gerek,yoz yaşam tarzımızı yüksek tutmak için. üzülme nolurrr.üzücü olaylar birikiyor göz yaşımız donup kalıyor ama en ummadık anda sel olup akıyor zavallı göz yaşlarımız aslında dönüp baktığında degmeyecek birşey olduğunu göz yaşlarını sildikten çok çok sonra anlıyorsun.degmez canım benim. sarılacak oo kollar varlığıyla yanında olamasa bile sana sonsuz destek verir. şarkı çok güzel kim söylüyorr. sevgiler...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Cansudere, canım haklısın belki. Üzerinden saatler geçince ağlamanın yersiz olduğunu anlıyor insan. Ama o an sinir boşalması diyelim. Bu şarkıyı Yaşar ve Yıldız Usmanova beraber söylüyor. Seni severdim şrkının adı. Çok güzel dimi. Sağol canım desteğin için daha iyiyim.Sevgiler.

Berrin dedi ki...

birikenlerin göz yaşlarıyla dışa vurumu iyidir.. rahatlatır bir nebze.
ağlayamamak çok zor ve ağır geliyor.

bu arada şarkı çok güzelmiş..
ilk defa dinledim. teşekkürler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim, evet insan rahatlıyor. Ben daha çok içime atarım bazı şeyleri. Sonra işte bommm. Ama daha iyiyim şimdi sağol canım. Şarkıyı ben geçen hafta keşfettim. Çok hoşuma gitti. 1 haftadır dilimde. Müziği çok hoş. Sevgiler canım.

Berrin dedi ki...

iyi olduğuna sevindim :) güzel bir hafta olsun..

bende sözlerini beğendim daha çok..yaşar'ı severim zaten.
bitince çıkıyorum, öptüm :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Berrincim,klibide çok güzel izle mutlaka. Öpüyorum seni.

Aylin Ünlü dedi ki...

Bir anın bir anını tutmaz genellikle özlem,ayrılık vb. dönemler yaşarken.Çelişkili ve tutuk geçer,bir türlü rayına tam oturmaz eksik parça beklenirken...seninde yaşadığın bu olmalı,geçici bir dönem ama gel de anlat kalbine ruhuna...

herşeye rağmen mutlu dakikalarının uzun olmasını diliyorum,öpüyorum seni

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Aylincim, evet hayatta bazen anlar birbirini tutmuyor malesef.Heran her duyguyu yaşayabiliyorsun. Gülerken ağlamak, ağlarken kahkahalarla gülmek gibi.
Yinede mutluyum herşeye rağmen.Hayat ne kadar bazen acıda olsa güzel. Seviyorum ve seviliyorum sanırım bu bana güç veriyor. Yoksa yıkılırdım işte. Bende öpüyorum canım seni.

zuzuların annesi dedi ki...

Çiçeğim kaç gün geçmiş ben yorum yazıncaya kadar...Merak ettim halini?Umarım daha iyisindir şimdi...Sevgiler canım.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Zuzucum, iyiyim canım sağol.Sevgiler canımcım.

cansudere dedi ki...

canım iyi olmana çok severdim. hayat inan degmıyor hiç bişiciğe.sarkıya bayıldım kımın söylediğini yazmışsın.çok saol öptüm.üzülme haa gelip bakacam yıne oo güzelim göz yaşların akıyor mu diye.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Cansuderecim, sağol canım. Bende istemiyorum göz yaşlarım akmasın dimi :)Allah dert, keder vermesin inşallah. Ama daha iyiyim şimdi.Öpüyorum bende canım. Sağol.