31 Ocak 2010 Pazar

MİM: 'İLGİNÇ HUYLARIM'

Uzun zamandır mimlenmemiştim. Sevgili Arkadaşım Mehtap beni yedi ilginç huylarımız konusunda mimlemiş. Düşünüyorum ama aklıma pek gelmiyor diyebilirim. Sanırım çok ilginç biri değilim :)))

Neyse başlayalım gerisi gelir sanırım;

1) Eğer birşeye konsatre olmuşsam birden yanıma biri gelse ben çığlık atarım resmen. Mesela odamda ders çalışıyorum, konsantre olmuşum birden odama biri girse ben resmen zıplarım yerimden. Evde birilerinin olduğunu bilmeme rağmen :) Annem der ilginçsin kızım sen :))

2) Çok titiz bir insanımdır. Evde temizlik yaparken hele ki yerleri siliyorsam asla kimse yere basamaz kurumadan. Bu huyuma gıcık olur evdekiler :)

3) Sakız çiğnemeyi pek sevmem. Biri karşımda sakız çiğnerse ve birde patlatırsa çıldırırım :)
4) Ailede çok konuştuğumu söylerler. Mesleğim icabı sanırım birazda bazen bağırarak konuşuyorum :) Öğrencilere sınıfta ders anlatırken bağırmak zorunda olduğum için alışkanlık işte :)

5) İlgiye çok düşkünümdür. Aşırısına değil tabi. Herşey sınırında. Çok ilgi sıkar çoğu zaman. Ama ilgi görmezsem hemen büzerim dudaklarımı :( Birazda sulu gözüm sanırım.

6) Çok kitap okurum. Eğer bir kitaba başladıysam o bitene kadar herşartta okurum. Gerekirse az ışıkta bile :)
Birgün yazlık evdeyiz. Balkonda öğleden sonra kitap okumaya başladım. Ve akşam hava kararıyor ben daha balkonda kitap okuyorum. Annem geldi ve kızım bu ışıkta nasıl görüyorsun gözlerin bozulacak, hava karardı dedi. Farkında bile değildim ışığın az olduğunun :) Bir işe çok konsatre olursam etrafı unutuyorum sanırım...
7) İlginç yüz mimiklerim olduğunu söylerler. Ben kızarken bile öğrencilerim öğretmenim siz kızarken bile sevimlisiniz diyorlar :)) Bende sinirden gülüyorum. O zaman sinirlenmemin hiçbir etkisi kalmıyor. Sanırım ben kızamıyorum pek :))
Sanırım şimdi aklıma gelen bu kadar. İyi ki de aklıma gelmiyor dedim dimi :) Çok ilginç olmasada anlatmaya çalıştım işte.
Bende;

Elçince 'yi mimliyorum.
HEPİNİZ SEVGİYLE KALIN...

19 yorum:

Unknown dedi ki...

bir düşüp yazayım muhabbetim mimmi:)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Elçincim, bekliyorum mime cevabını canım :)

cansudere dedi ki...

aa mimlenmişim en kısa zamandaa

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Cansucum, evet mimlendin canım:)

Adsız dedi ki...

insan kendisindeki ilginçlikleri anlayamıyor genelde. o yüzden de cevaplaması zor bi mim bu.
6. maddede dediğin gibi ben de hiç olmadık yerde elime alır ille de bitiririm elimdeki kitabı. şu son günlerde alacakaranlık serisini ne şartlarda okuduğumu görsen delisin falan derdin heralde bana :)

Adsız dedi ki...

çok güzel yazmışsın :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Gülcancım,alacakaranlık serisini bende yazın okudum. Evde, sahilde, yolculukta resmen elime yapışık yaşadım o kitaplarla :))

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Dolunaycım, sağol canım.

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Ne güzel anlatmışsın kendini.
Sevgilerimle canım...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Pembe Dusbahcesi, teşekkürler. Hemen giriyorum sitenize. Sevgiler

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Özlemcim, sağol canım. Sevgiler sanada.

HUYSUZBALIK dedi ki...

Çoook keyifle okudum yazdıklarını :) Kitap okuma konusunda benziyoruz soba tütmüş ben dumanın içerisinde hala okuyormuşum annem odaya girip bir güzel kızmıştı bana :) Sevgiler...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Esincim, seni keyiflendirdiysem ne mutlu bana. Şu kitap içine hapsediyor resmen bizi :))
Sevgiler.

Esra dedi ki...

İnsanın kendini anlatması zordur,ama yazı herşeyi çok net ve çok güzel şekilde tavsirlemiş...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Esra,teşekkür ediyorum.Ama ben sizin blogunuza giremedim.Sevgiyle kal.

Mehtap dedi ki...

Canım geç kaldım okumakta bende.pek vaktim olduğundan bahsedip duruyorum ya.Benzer yönlerimiz çok gerçekten.sakız olayı benide sinir eder mesela.birgün bankada çalışırken liseli kızlar geldi.işlemlerini yapıyorum.karşımdada sinir sinir sakız çiğniyorlar, kızmış ve çabuk ağzındaki sakızı çıkar ve karşıma öyle gel.yaptığın saygısızlık demiştim.Hastalık derecesinde titizlik bende de var maalesef.çocuklarlada bayağı bu konuda zorlanıyorum ve gerildiğim zamanlar oluyor.işte rahat olamadığım için,işlerim hiç bitmiyor ve bloğuma da vakit ayıramıyorum.ilgi konusunda da aynı.son olarak kitap okumayı bende çok seviyorum.loş ışıkta dahi okumak için kendimi zorladığım anlar oluyor.özellikle kış aylarında havalar erken kararıyor, servisin içi loş olduğu halde okumak için çaba harcıyorum buna benzer durumlarda da.yorumum uzun oldu ama kısaca çok benziyormuşuz gerçekten.sevgilerimle.çok öpüyorum.

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

bu mim olayı ilginç oluyormuş tuhaf tuhaf davranışlar öğrendim bu mim sayesinde.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Mehtapcım,huylarımızın benzeşiyor olması ne güzel.Çok öptüm bende seni canım. Sevgiler.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Sürüden Ayrılan Koyun, insan bu mimlerle gerçekten çok şey öğreniyor.Binbirtürlü huy var işte :) Sevgiler.